miercuri, 8 ianuarie 2020

Jurnal de dragoste necreată - Cap. VII Scara către Dumnezeu.


Dacă iubești cu adevărat pe cineva acela nu moare niciodată. Iubirea este veșnic infinită este mai presus de orice neajuns omenesc și trece dincolo de granițele acestei vieți scurte și trecătoare. Cei dragi adormiți, știu și simt rugaciunea noastra a celor vii, primesc cu adevărat pomana noastră făcută pentru ei și se bucură de aducerea aminte fiind alături de noi prin comuniunea iubirii.

Fiți buni. Fiți blânzi. Iubirea sinceră de semeni este cheia mântuirii, cheia frumuseții infinite, a bunătății, a zâmbetului sincer care vindecă, a adevărului ca mângâierea blândă a razelor de soare, a tinereții fără bătrânețe. 
Din iubire un bătrân, nu este un ,,moș,, este un bunic drag care îți înmoaie inima, din iubire o bătrână nu este o ,,babă,, este o mama sau o bunică minunată. Deci unde mai este bătrânețe în fața iubirii? Cu iubire orice rană sufletească se vindecă. Iubirea este răbdătoare. 


Iubirea este înțelegătoare. Iubirea este iertătoare. Iubirea vede si inima nu doar trupul. 

Prin iubire te identifici cu celălalt și nevoia acelei persoane devine nevoia ta personală. Datoria persoanei iubite devine datoria ta. 

Din iubire se naște înțelegerea deplină. Persoanele care cu adevărat se iubesc folosesc foarte puține cuvinte. 

Din iubire devin un gând, urcă peste starea de materie se înțeleg sufletește comunică la un alt nivel de blândețe. 

Din iubire o persoană dragă care merge la Dumnezeu nu este ,,un mort,, este un adormit care așteptă blând învierea așa cum ghiocelul așteaptă primavara sa se trezească la viață.


Deci unde mai este puterea morții în fața Iubirii? Până și moartea oricât de cumplită își recunoaște neputința în fața iubirii.


Iubirea este dar, iubirea este temelia vieții!

Este scara către Dumnezeu. Cine iubește este cu adevărat fericit.

Cine iubește și este iubit nu moare niciodată.

Dumnezeu este Iubire!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

m.i

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu